Thursday, October 8, 2015

OMG !!!!!!! NARS All Day Luminous Weightless Foundation !!!

Hai as salam sume dah lame x membebel dekat blog ni..hheheeh busy sgt uolz sejak dah kahwin ni mcm 2 kne handle itu ini biase la kan dah melalui proses perubahan hidup itu adalah perkare biase hamboii  x boleh bla ayat hahahah..hari ni kite nk share porduct yg tgh hot skrg tadaaa....



NARS All Day Luminous Weightless Foundation !!!
Ya Allah seronoknye lahaii !!! firstime masok Butik Nars kat Mid Valley atee peroq la teman..(loghat perak).Mase decide tok beli tu sonoknye lahai muke senyum sesaje bile masok dok belek mcm 2 last 2 beli ni aje hahahahaa...pastu apek promoter Nars tu tibe 2 ckp foundation ni ok sangat kerana ianye memberi full coverage pada muka dan sangat tahan lame !!!!awok before beli awok tau le kan ape benda alah tu..tpi x pe dah kater promoter kan !!!!before letak kat tgn die congang tester Nars Foundation kat tgn kiter, aduhaiii cair rupenye !!!!! ingtkan pekat..pastu die blend kat tangan ya Allah cantek nye smooth aje uolz !!!!!! bile apply kat muke sedap rase x pakai pape yeee ringan aje !!! lepas tu apek promoter suggest kan campur skit dgn ni

Nars Illuminator Copacabana !!!

Bler die combine NARS All Day Luminous Weightless Foundation dengan Nars Illuminator Copacabana
kesan die terbaek weh !!! untuk korg yg suke muke nampak glowing tu sesuai sgt leee 2 bnda ni..walaupun harge die beratus tpi x pe la untuk bakal pengantin kesayangan hamba x kisah abis duit jnji pengantin nampak cantek !!!!! if korg 2 suke boleh trypegi butik Nars kat Mid Valley ade Pavillion ade !!!!







No comments:

Post a Comment